Fantastic Four #531

Fantastic Four #531Titel: Fantastic Four #531
Forfatter: J. Michael Straczynski
Tegner: Mike McKone
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 8]

Der er delte meninger om J. Michael Straczynskis tegneserier (såmænd også om hans TV-serier), men jeg synes at han er perfekt til Fantastic Four – han fanger stilen perfekt og lader de store, kosmiske hændelser blive smukt rammet ind af FFs hverdag eller en joke fra Johnny eller Ben (“Millennium Falcon”?).
Denne histore om den kosmiske rejsende i besiddelse af universets store hemmeligheder, er på mange måder en fuldstændig arketypisk FF-historie, og jeg er spændt på hvordan den ender.
Mike McKone er for mig ukendt, men hans streg fungerer utroligt godt til FFs univers.
Straczynski starter sin tur på FF godt, og umiddelbart håber jeg at han bliver hængende nogle år endnu.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar