House of M #7 (af 8 )

House of M #07Titel: House of M #7 (af 8 )
Forfatter: Brian Michael Bendis
Tegner: Olivier Coipel
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 8]

Marvels anden store event, House of M, er til gengæld ved at nå sin afslutning, og nu bliver der skruet gevaldigt op for tempoet som plottet er ved at nå sin konklusion – Vanda (Scarlet Witch) er om muligt længere ude end jeg havde forestillet mig, og personen som har fået hende til at ændre verden, er ikke Magneto men Pietro (Quicksilver). Og slutningen er bestemet også noget, som nok skal løfte et øjenbryn her og der (mildt underdrevet). Wanda fjerner alle Mutanter fra jorden.
Bendis er en fremragende historiefortæller, som altid får vendt sine som regel lidt langsomme starter til noget helt fantastisk, og dette er bestemt ingen undtagelse. Det som for alvor hæver House of M over resten af ugens udgivelser er Bendis fantastiske persontegninger. Glæder mig til #8 og til at se hvad der er tilbage af Marveluniverset bagefter.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar