JLA #121 (World Without a Justice League, 2 af 6)

JLA #121Titel: JLA #121 (World Without a Justice League, 2 af 6)
Forfatter: Bob Harras
Tegner: Tom Derenick & Dan Green
Udgiver: DC Comics
Karakter: [rate 6]

Igen bedre end sidste gangs “paint by numbers” (#120), men i dette tilfælde ikke den store forbedring – plottet kommer ikke rigtigt videre, tegningerne hæver sig ikke over gennemsnittet og jeg bladrede lidt fraværende igennem bladet.
At Green Arrow forsøger at spille Nightwing ud mod Batman er marginalt interessant set i lyset af det seneste års hændelser i DC-universet, men stadigvæk … meh.
Jeg håber at Harras har brugt disse to numre som setup til et stort brag i de sidste 4 numre af “World Without a Justice League” og han han bringer skurken The Key tilbage som en reel trussel i DC-universet. Vi får se.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar