Jonah Hex #1

Jonah Hex #1Titel: Jonah Hex #1
Forfatter: Justin Gray og Jimmy Palmiotti
Tegner: Luke Ross
Udgiver: DC Comics
Bedømmelse (samlet): [rate 8]

Øjensynligt ud af intet har DC besluttet sig for at relancere den gamle, arrede western-helt Jonah Hex, og det tegner foreløbigt ret godt! Jonah Hex bliver hyret til at opspore en rigmands forsvundne søn, og det udvikler sig hurtigt til en betændt sag om kidnapning, som ender i Jonah Hex helt egen opfattelse af begrebet retfærdighed.
Serien er en western-serie som Clint Eastwood kunne have skrevet den (faktisk er Hex tegnet, så han ligner Eastwoods klassiske westernhelt … bare med Hex’ karakteristiske vansiringer), så miljøet er tilpas korrupt og personerne passer dertil!
Tegningerne passer fremragende til historien; man kan næsten smage ørkenstøvet og lugte krudtrøgen. Jeg glæder mig til næste nummer!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar