New Avengers #12 (Ronin 2 af 3)

New Avengers #12Titel: New Avengers #12 (Ronin 2 af 3)
Forfatter: Brian Michael Bendis
Tegner: David Finch
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 8.5]

New Avengers bliver bedre og bedre og Bendis er den perfekte mand til jobbet – hans unikke sans for dialog kommer virkeligt til sin ret i et nummer som dette, hvor New Avengers er oppe mod ca. 1000 ninjaer.
Selve plottet kommer måske ikke så meget videre (selv om vi får nogle cliffhangers), men med handling og dialog som denne, hvem har så brug for det? Desuden er dette et af de sjoveste enkeltnumre jeg har læst af en amerikansk månedtlig serie, især på grund af Spider-Man og Luke Cage, hvis ping-pong dialog er fantastisk godt lavet.
Endnu en gang giver jeg New Avengers mine varmeste anbefalinger – det er den bedste månedlige serie som Marvel udgiver pt.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar