Rann-Thanagar War #6 (af 6)

Rann-Thanagar War #6Titel: Rann-Thanagar War #6 (af 6)
Forfatter: Dave Gibbons
Tegner: Ivan Reis, Joe Pradd & Joe Bennett
Udgiver: DC Comics
Karakter: [rate 6.5]

Wha’? Huh? :confused:
Den mest forvirrende miniserie i optakten til Infinite Crisis når med dette nummer sin afslutning og … dette nummer er mindre forvirrende end forgængerne. Mit store problem er måske, at jeg ikke er helt så godt inde i DCs kosmiske aspekter som jeg kunne være (jeg har aldrig åbnet et nummer af Hawkman eller Adam Strange og jeg kan bedst lide Green Lantern på Jorden og helst som medlem af JLA), så en del af historiens nuancer er klart feset hen over hovedet på mig. MEN jeg er af den mening af man burde kunne springe på en sådan serie uden det store forgående kendskab til figurene (jeg mener endda at DC har sagt at det er tilfældet) og stadig få … et eller andet ud af det. Det har ikke været tilfældet med #1-5 i serien, men #6 retter i nogen grad op på det – indtil de sidste par sider, hvor jeg blev hensat til :confused:-tilstand igen. Det hele skulle dog komme til at give mening i Infinite Crisis (lover de), og det ser jeg frem til.
Miniserien får totalt [rate 5.5] for alt for meget :confused: i forhold til indholdet, men dette nummer hæver sig over resten.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar