The Authority : The Magnificent Kevin #2 (af 5)

The Magnificent Kev #2Titel: The Authority : The Magnificent Kevin #2 (af 5)
Forfatter: Garth Ennis
Tegner: Carlos Ezquerra (cover af Glenn Fabry)
Udgiver: Wildstorm Comics
Karakter: [rate 6]

Meh, Ennis virker uoplagt i denne serie, hans jokes virker lidt anstrengte (om end der er nogle absolut sjove øjeblikke imellem) og han sætter sig lidt mellem to stole i sin tegning af hovedpersonen, Kev – har han hjertet på det rette sted eller ej?
Ezquerras tegninger er gode, men hans version af Kev ligner ikke en taber i så høj grad som forgængerens skildring af ham, hvilket i denne sammenhæng er en ikke så god ting.
Jeg bliver ved med at følge med, fordi Ennis er en glimrende forfatter og nok skal komme igen næste nummer, men han har skrevet mere veloplagte manuskripter end dette. Jeg vil foreløbigt hellere genlæse Kev og More Kev, som har samme personer, samme infantile humor (I like!), men som er langt bedre skrevet.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar