Brug alle sidens muligheder

Hvis du er fast læser af tegneseriesiden, er du måske interesseret i nogle af de mange muligheder der gemmer sig “under motorhjelmen” på siden, så i den almene oplysnings navn kommer her et lille informativt indlæg.

Følg med i opdateringerne

Vil man være helt up to date med de seneste opdateringer på siden, kan man abonnere på sidens RSS-feed. Hvis ikke man ved hvad RSS er (læs evt. mere) eller hvis man bare foretrækker det på en anden måde, er der muligheden for at få en mail med de nyeste indlæg direkte i ens mailboks – man skal bare udfylde denne formular.

Søg på siden

Hvis man har en moderne browser (som understøtter OpenSearch og MyCroft-plugins – f.eks. Internet Explorer version 7 og Firefox version 2) kan man tilføje tegneseriesiden til sine søgemaskiner og således søge direkte i sidens mange artikler via browserens søgefelt.

Det foregår i store træk sådan her (eksemplet er i IE7, men princippet er det samme i alle understøttede browsere):

Pilen ved siden af søgefeltet i øverste højre hjørne er orangefarvet – det vil sige at siden har sin egen søgemaskine, som man kan tilføje til browserens liste. Klik på pilen.

Tilføj tegneseriesiden som søgemaskine i din browser, del 2

Vælg tegneseriesiden.dk for at få mulighed for at bruge din browsers søgefelt til at søge i vores arkiv. Og lad være med at gøre den til standardsøgemaskine, med mindre du virkeligt er fan – til almindelig brug passer Google noget bedre til ens behov. ;)

Spred budskabet!

Hvis man vil mere end det og er interesseret i at sprede kendskabet til siden, er der flere muligheder:

Hvis man har sin egen hjemmeside, kan man lægge denne smarte widget på den og vise de seneste indlæg herfra – nemt, hurtigt og endda gratis.

I WordPress eller lignende blogløsninger kan man naturligvis bare vise indlæggene via den indbyggede RSS-widget.

For brugere af Facebook, er der et par ekstra muligheder: man kan blive fan af tegneseriesiden eller man kan finde sit sande nørd-flag frem og vise sidens seneste indlæg på sin profil via denne lille tilføjelse. Og nej, det er ikke nødvendigt at sende den til 20 venner for at få lov til at bruge den – vi hader også den slags!

Nogen spørgsmål? Skriv en kommentar herunder!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar