Batman vs. … Al Qaeda???

IGN Comics rapporterer at Frank Millers næste projekt bliver en serie kaldet Holy Terror, Batman!, hvori Batman forsvarer Gotham som er under angreb af Al Qaeda.
Miller kalder selv serien for “a piece of propoganda, where Batman kicks al Qaeda’s ass“. Han henviser også til, at kostumerede helte tidligere har deltaget i bl.a. 2. verdenskrig, hvor figurer lige fra Captain America over Captain Marvel til Superman deltog i krigen på amerikanernes side (hvad han så ikke kommer ind på er, at disse serier i bedste fald er ligegyldige og lidt grinagtige i dag).

Efter All Star Batman and Robin og The Dark Knight Strikes Again har jeg en, synes jeg, begrundet tvivl om hvorvidt Miller er i stand til at skrive en overbevisende Batman i dag, og præmissen for denne nye serie synes at være så langt ude, at jeg forholder mig afventende overfor serien.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar