Billeder fra komiks.dk 2008

Stemningsbillede fra komiks.dk 2008

Mens vi skriver som besatte på bl.a. vores store Busiek-interview, skal I ikke snydes for vores billeder fra komiks.dk 2008 – især ikke når de allerede er lagt på nettet.

besøg komiks.dk-albummet i vores galleri og genoplev stemningen fra festivallen. Har du selv billeder fra festivallen, som du vil dele med andre, er du velkommen til at maile dem til ulf@tegneseriesiden.dk – så skal de nok komme med i galleriet (naturligvis med credit til rette ophavsmand!).

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar