ComicWiki.dk – dansk leksikon om tegneserier!

ComicWiki er et forholdsvist nyt projekt, som vil lave et Wiki (a la Wikipedia), bare kun med tegneserier.

Da det er et projekt i Wikipedia-ånden, vil det sige at alle kan registrere sig og fylde deres viden på siden med lind hånd, så vi til sidst ender med et vægtigt dansk opslagsværk om tegneserier.
Fra tegneseriesidens side (prøv at sige det 10 gange hurtigt efter hinanden!) skal der lyde et stort bravo! og en opfordring til alle interesserede om at melde sig under fanerne og hjælpe med at fylde indhold på siden.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar