DC laver tegnefilm direkte til DVD

Superman vs. DoomsdayMarvel har gjort det i noget tid, men nu følger DC efter med tegnefilm lavet direkte til DVD. Den første de laver er Superman: Doomsday, der er baseret på den over ti år gamle historie The Death of Superman. Filmen skal efter planen udkomme i september.

Næste film bliver baseret på Darwyn Cookes fremragende The New Frontier.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “DC laver tegnefilm direkte til DVD”

  1. Var det bare ønsketænkning fra min side eller læste jeg noget for nylig om at Paul Dini skulle … ikke tegne eller instruere, men være konsulent på noget nyt Bat-noget?

Der er lukket for kommentarer.