De nye Fantastiske Fire?

Marvel har netop frigivet billedet herunder med spørgsmålet “Is this the new Fantastic Four?”
(klik for stort billede)

De nye Fantastiske Fire

Der ser ud til at komme røre i andedammen med den Civil War-event Marvel har kørende for tiden. Vi kan kun håbe at der kommer nogle gode historier ud af det.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

3 tanker om “De nye Fantastiske Fire?”

 1. En af grundene til, at jeg mere eller mindre droppede superheltetegneserierne for år tilbage (okay, med jævne tilbagefald, hver gang muligheden byder sig for at bladre i et hæfte), var, at lige meget hvor store omvæltninger de lavede, så ormede det hele sig gerne tilbage på plads i løbet at et stykke tid – hvem husker ikke Klon-sagaen?
  Er de blevet bedre til det? Eller er det blot “Is this the new Fantastic Four (for a short while)?” ?

 2. Mjaehh … de er blevet bedre til det, men de er stadig meget lidt villige til at pille gennemgribende ved de store, etablerede ikoner så som FF eller Spiderman – man piller simpelthen ikke for meget ved et brand.

  Der lader derimod til at være en større vilje til at pille ved universets spilleregler – her tænker jeg reduceringen af mutantbestanden og muligvis også nogle af hændelserne i Civil War.

  Men om et år – højst to – består Fantastic Four af Ben, Johnny, Reed og Sue igen … det er jo dem, der er brandet Fantastic Four. Derfor min bemærkning om, at jeg håber at der kommer nogle gode historier ud af det.

 3. Jeg tror ikke man skal tage den for mere end en god måde at udnytte handlingen i to andre serier. Storm er jo lidt til overs i X-Men ovenpå alt det bryllups-halløj og i Civil War skulle man bruge et splittet FF til at understrege hvor grundlæggende konflikten er.

  Så pludseligt giver det mening at Storm og Black Panther på deres bryllupsrejse skulle forbi de klassiske FF figurer som Dr. Doom og Inhumans.

  Jeg tror også at det går i sig selv igen i løbet af nogen måneder når de fire oprindelige medlemmer bliver forsonet.

  Så tag det som et morsomt mellemspil :-)

Skriv et svar