Få Tintin på mobiltelefonen

Tintin i aktion!Et lille dansk selskab, Campfire, har fået penge fra Vækstfonden til at bringe en række albums til folks mobiltelefoner.

Firmaet er i fuld gang med – bl.a. med hjælp fra 500 kinesiske tegnere – at konvertere en række albums til brug i mobiltelefoner, hvor f.eks. skærmarealet ikke er helt på højde med et klassisk album. Der arbejdes også med et interaktivt element, hvor læseren skal kunne påvirke historiens videre forløb.

”Visionen er, at der ligger en masse gode historier i tegneserieverdenen. Og de lever en lidt hensygnende tilværelse. De historier er stadig så gode, at de kan gøre godt som underholdning på mobiltelefonerne,” siger Glenn Lau Rentius, administrerende direktør for Campfire.

Hm, det med den hensygnende tilværelse må være gået hen over hovedet på mig, men jeg kan ikke have et problem med noget som kan få flere mennesker til at læse tegneserier. :) Umiddelbart ser jeg ikke mig selvsom potentiel kunde, men ideen er god nok (naturligvis forudsat at det er ordentligt udført).

Hvad siger du? Kunne du forestille dig at læse tegneserier på mobilen?

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar