Fantask uden Søren?

Ja overskriften lyder i sig selv absurd, men på fredag er det sidste dag at den gør det. Derefter er det den skinbarlige sandhed idet Søren Pedersen efter 37 år i den legendariske tegneserieforretning Fantask takker af og går på pension. Som vor nye anmelder Gry bemærkede efter at vi havde været forbi forretningen mandag eftermiddag “han ligner jo en på din alder”, men faktisk nærmer Søren sig de 62 så derfor er det blevet tid til en lidt tidlig pension “mens man kan nyde den” som han selv udtryktet det.

I den anledning inviterer Fantask til reception, som man kan se på deres hjemmeside.

Så mød talstærkt frem fredag eftermiddag og vær med til at sige farvel til en institution i det danske tegneserie-miljø. Den kommende pensionist lover dog at både Rolf og Morten fortsat vil være at finde i forretningen, så selv om den nye leder “kun” har været der 14 år, så vil erfaringen stadigt være at finde derinde.

Vi ønsker Søren mange gode år som pensionist.

Udgivet af

Kent Damgaard

Kent Damgaard er til daglig en stille og fredelig konsulent i IT branchen, men når mørket falder på skifter han til sin hemmelige identitet og skriver om superhelte, vampyrer, varulve og andre gode og rare ting på forskellige websites. Ud over Tegneseriesiden bidrager han til www.comicwiki.dk og forummet på www.comiczone.dk. Sidstnævnte har han fungeret som nyhedsredaktør for i en årrække. Indenfor tegneserier foretrækker han amerikanske superhelte, detektiver og horror, gerne ting der rækker tilbage til de gode gamles politiske ukorrekte pulp dage.

Skriv et svar