FF2-nyt: Fishburne surfer, mens Galactus er … en sky???

Laurence FishburneDer er nyt – både officielt og på rygteplanet – fra Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer.

Den officielle nyhed er, at Laurence Fishburne er hyret til at være stemme for Silver Surfer. Et ikke specielt oplagt, men alligevel udmærket valg. Gad vide om han giver Galactus valget mellem den røde og den blå planet? :D

Rygterne stammer – naturligvis, fristes man til at sige – fra AICN, som rapporterer at Galactus kommer til at optræde i filmen i form af en … skræmmende gassky?
Her slår mit aktive ordforråd i nogen grad fra (ligesom en del af min hjerne), når jeg skal prøve at beskrive hvor dårlig en ide jeg synes at det lyder som, men dels kan jeg klamre mig til håbet om at det ikke er rigtigt og dels ved jeg jo ikke præcis hvad de har tænkt sig. Måske bliver det godt?

… men nu er det jo Hollywood, så sandsynligheden er ikke stor. Damn, jeg var ellers blgyndt at glæde mig lidt til filmen.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

4 tanker om “FF2-nyt: Fishburne surfer, mens Galactus er … en sky???”

  1. Ja, den foreløbige trailer var jo meget god: De har ramt Silver Surfer ret godt. Men lige siden de annoncerede at Silver Surfer skulle være med i den næste F4-film har jeg også gået og spekuleret på/frygtet, hvordan de ville fremstille Galactus. Der forekom at være to åbenlyse muligheder: Den klassiske Lee/Kirby figur, eller Warren Ellis’ “Swarm Mind”. Brugen af den gamle Silver Surfer-figur syntes umiddelbart at pege i retning af det første.

    Men Galactus som en truende gassky? Ikke et oplagt valg, og en MEGET dårlig idé.

  2. Nu hvor jeg har sovet på det, håber jeg at en eller anden har misforstået “Swarm Mind”-ideen som en sky, men …

    Men naturligvis, hvis nu skyen identificerer sig selv som “V’ger” og vil i kontakt med “skaberen” … nå nej, den er brugt.

Skriv et svar