Grant Morrison og Paul Dini snakker “Batman i 2007”

Det er ellers nogle solide kræfter, som DC har sat i gang med at revitalisere Batman – Grant Morrison er kendt for at have indsprøjtet nyt liv i mange figurer, f.eks. JLA, New X-Men og senest en masse figurer fra DC-universet i serier som Seven Soldiers og 52.
Paul Dini er manden bag den meget succesfulde Batman-tegnefilm, der også genopdagede og genoplivede figuren for nogle år siden.

Nu sidder de to herrer på hver deres Batman-titel – henholdsvis Batman og Detective Comics – og i dette interview lukker de lidt op for posen og fortæller noget af det, de har tænkt sig at udsætte figuren for i 2007.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar