Grant Morrisons filmmanuskript til WE3 “bedre end forlægget”

WE3film ick har haft lejlighed til at læse manuskriptet til filmatiseringen af Grant Morrisons WE3:

[…] it’s amazing. It’s even better than the source material. In fact, this is the single best unproduced script I have ever read. Yep. And I really mean it.

Artiklen – som er den første i en serie – fortsætter med at ridse historien op og tegne de brede linjer i manuskriptet, mens senere indlæg vil gå i detaljer med enkelte scener. Det er en lang og grundig gennemgang, som i sagens natur indeholder en del spoilers.
Grant Morrison har selv skrevet manuskriptet til filmatiseringen, som forventes at blive produceret af New Line Cinema.

Og nu vi er ved WE3, så er der et langt interview med Frank Quietly – WE3s tegner – på Newsarama. Interviewet har mere med fokus på hans igangværende arbejde som All-Star Superman, men er alligevel interessant.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar