Hjælp til vordende serieskabere, del 6

Panel om at skrive tegneserier m. Peter David som deltagerComic Book Resources har en reportage fra et panel på Big Apple Con. Emnet var hvordan man som serieskaber får foden indenfor på det amerikanske marked, og i panelet sad repræsentanter for forskellige dele af branchen: Danny Fingeroth (tidligere redaktør hos Marvel), forfatteren Peter David, tegneren Khoi Pham (et af de nye håb) og John Barber (redaktøren af “Marvel Comics Presents”).

Der er mange gode råd undervejs, og selv om en del af dem er rettet mod det amerikanske marked, er der alligevel meget at hente hvis man er aspirerende “pro”.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar