Hvad sker der i DC-universet?

DC har lige udsendt denne teaser:

DC teaser

Der er lige nu konsensus om at det er for at skabe opmærksomhed om den kommende miniserie “World War III”, der kommer til at udspringe fra serien “52”. Det bliver spændende at se hvad de finder på.

Og så er jeg nødt til at komme med følgende citat: :v:
” You maniacs! You blew it up! Damn you! Damn you all to hell!”

(ekstrapoint hvis du kan placere citatet).

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

3 tanker om “Hvad sker der i DC-universet?”

  1. Allesammen, kig på Lasse!!!
    Han turde sige både “fuck” og “lort” helt anonymt over nettet. Sikken en mand! Et eksempel til efterfølgelse for os alle! Hvis jeg nu siger “fuck-prut-bæ-lort”, er mine boller så større end dine?

    Bidrag med noget konstruktivt (du må gerne være uenig!) eller hold dig væk.

  2. Som jeg ofte ynder at sige, så er fordelen ved internettet at alle kan komme til orde, ulempen er så desværre også at alle kan komme til orde.

    Jeg er helt enig med lasse (som åbenbart staver sit navn med lille l) i at det nok er en lorte hjemmeside for ham, jeg vil klart anbefale ham at drage tilbage til Ekstra Bladets hjemmeside hvor han vil føle sig hjemme og velkommen blandt de gennemsnitlige kommentatorer til artiklerne. Her er der nok ikke noget vi kan tilbyde dig – men det er da rart at vide at vi hæver os over den gemene hob.

Skriv et svar