I Galactus skygge

… i dette tilfælde er det så Saturn, der i den nyeste trailer til Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer har en – heldigvis – meget velkendt skygge på sig.

Galactus skygge fra FF2

Yay!

Spørgsmålet bliver så om det så er Galactus fra det almindelige Marvel-univers

Galactus

eller Ultimate-versionen:

Ultimate Galactus

Der er intet i trailerne der tyder på at det på nogen måde bliver en god film, men jeg har en klar forventning om at blive solidt underholdt fra start til slut. Nu også med planetfortærende entitet.

Tilføjelse: I min søgen efter billedmateriale til dette indlæg, faldt jeg over følgende billede:

Galactus of Borg

A nerd dream come true!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

3 tanker om “I Galactus skygge”

  1. Phew – det kunne jo tyde på, at de har droppet at lade Galactus være en sky!

    Og nu kommer det jo an på, hvad man mener med “god film” ;-) Personligt synes jeg at trailerne 1) lover væsentligt bedre for den nye FF4-film end for den foregående (som mildt sagt var skuffende) og 2) lover en god gang action. Jeg forlanger ikke mere af en FF4-film.

  2. Mulighed 1: Galactus har lavet sit rumskib, så det har form som ham selv. (Det ved jeg at jeg ville gøre )
    Mulighed 2: Galactus står på toppen af sit rumskib og checker udsigten ud – igen, det kunne jeg også godt finde på.
    Mulighed 3: Det er skyggen af Galactus rumskib, og indeni er … en sky!

Skriv et svar