komiks giver i pose og sæk…


Hvis man manglede en god grund til at komme ud af fjerene og afsted til komiks, er her noget lokkemad:

Hvis tanken om en varm, billig kop kaffe i festivalens cafe ikke er nok til at få dig ud fra under de varme dyner i tide til de første fabelagtige programpunkter på festivalen, så kan det være, at en bestikkelse hjælper! Vi er ikke for stolte til den slags lumpne tricks, så vi har fået samlet en goody bag! Vi var en tur rundt med hatten og har fået en række butikker, forlag og kunstnere til at donere diverse spændende ting til formålet. Indtil videre har Fahrenheit, G-Floy, Farao’s Cigarer, Fantask, Egmont, Ganske Vist, Gimle, Aben Maler, Cartoon, C’est Bon Culture og Carlsen bidraget med meget hemmelige ting.

For at gøre tingene lidt mere spændende har vi hævet indsatsen ved kun at uddele 250 poser om dagen. Så slug den ekstra kop kaffe, hop på toget eller cyklen og kom ud til Komiks.dk så hurtigt som muligt! Så når du også at opleve f.eks. Sean Phillips, Don Rosa, Martin Kellerman og et par manga workshops.

Og som en ekstra service har de lavet et “hvem-signerer-hvor-og-hvornår”-program. Det kan downloades direkte fra deres hjemmeside som pdf, så er du interesseret i at få dine tegneserier signeret, er der ikke noget at betænke sig på.

Det er i morgen komiks starter, og tegneseriesiden er naturligvis på pletten – men det kan man naturligvis læse mere om her på siden i de nærmeste dage.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “komiks giver i pose og sæk…”

Skriv et svar