Komiks.dk holder flyttedag…

Komiks.dk logo

I 2008 holder komiks.dk flyttedag fra Kedelhallen på Frederiksberg til Vanløse Kulturhus:

Mere Plads og flere muligheder…

I 2008 har Københavns Internationale Tegneseriefestival til huse i de indbydende og lyse lokaler i Vanløse Kulturhus.

I Vanløse Kulturhus får festivalen hele 1600 m2 at boltre sig på, hvilket giver Komiks.dk mulighed for at udvide programmet og diske op med flere, spændende arrangementer.

Kulturhuset byder på adskillige lokaler til workshops, foredrag og paneldiskussioner, der er gode udstillingsmuligheder, en hyggelig café og en stor terrasse, hvor man kan nyde det forhåbentlig dejlige, danske forårsvejr indimellem de mange spændende tilbud, som man kan opleve på festivalen.

Det bliver også nemmere for publikum at benytte den offentlige transport til festivalen. Vanløse Kulturhus ligger klods op og ned ad Vanløse station, hvor både S-tog og metro standser. Det tager blot 9 minutter med metroen fra Nørreport til Vanløse.

Komiks.dk glæder sig at byde publikum velkommen i de nye omgivelser og til et godt samarbejde med de imødekommende medarbejdere i Kulturhuset.

Komiks.dk’s nye adresse: Vanløse Kulturhus, Frode Jakobsens Plads 4., 1. sal, 2720 Vanløse.

Læs mere om Vanløse Kulturhus på: www.vkhus.kk.dk

Jeg var med skam at melde ikke afsted sidste år, men glæder mig til næste år – gæstelisten er i al fald allerede værd at bide mærke i.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar