Lise Myhre signerer Nemi i Faraos Cigarer

I næsten lige så stor ubemærkethed som udgivelsen af det seneste album med Nemi er der nu et blad på vej. Det markerer Faraos Cigarer ved at invitere tegneren Lise Myhre til at signere hos dem fredag d. 2. marts. i tidsrummet 16-17, men efter sigende skulle der være mulighed for at hun bliver lidt længere hvis tilslutningen er stor nok. Så mød talstærkt op og hold hende hen med snak indtil os der får sent fri kan nå derind :-)

Mere information hos Faros egen hjemmeside: http://www.faraos.dk/design/index.php?shop=2

Nemi har i forvejen sit eget blad i hjemlandet Norge hvor hun optræder sammen med andre humoristiske serier, blandt andet Rex Rudi, og forskellige artikler med relation til Nemis verden, for eksempel om Halloween, Fantasy og lignende.

Udgivet af

Kent Damgaard

Kent Damgaard er til daglig en stille og fredelig konsulent i IT branchen, men når mørket falder på skifter han til sin hemmelige identitet og skriver om superhelte, vampyrer, varulve og andre gode og rare ting på forskellige websites. Ud over Tegneseriesiden bidrager han til www.comicwiki.dk og forummet på www.comiczone.dk. Sidstnævnte har han fungeret som nyhedsredaktør for i en årrække. Indenfor tegneserier foretrækker han amerikanske superhelte, detektiver og horror, gerne ting der rækker tilbage til de gode gamles politiske ukorrekte pulp dage.

Skriv et svar