Ny Grendel-serie af Matt Wagner

Dark Horse har netop annonceret en Grendel miniserie på 8 numre, skrevet og tegnet af seriens skaber, Matt Wagner.

Serien, der hedder Behold the Devil, kommer til at handle om den originale Grendel, mesterforbryderen Hunter Rose og vil ifølge Wagner appellere til både nye og gamle læsere. Det er den første længere historie med Hunter Rose som Wagner skriver i over ti år.

Det er godt at se Wagner vende tilbage til sine egne kreationer, men jeg venter stadig på at han får skrevet Mage færdig!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar