Ny tegneseriebutik: House of Mystery

House of MysteryDet er åbenbart en god tid for nye tegneseriebutikker på nettet – sidste år fik vi bl.a. ComicZone og Comics is cheap, samt specialbutikken ComicArt (der kun handler med originalkunst), og nu har vi fået endnu en ny butik, nemlig House of Mystery.  Til at starte med har butikken primært focus på amerikanske skrækserier fra 1970’erne, som både sælges som nye blade og antikvarisk. Der er dog allerede også et par andre kategorier, så som Action, Krimi og Erotik.

Siden skriver selv om sit vareudbud:

Foreløbig 4 kategorier Action, Krimi, Mystery, og erotik… mange af bladene er ubrugt og har således ligget i ubrudt emballage i mange år, og mange af de blade jeg har listet er svære at skaffe hos almindelige bladforhandlere herhjemme.Der kommer hele tiden nye blade på shoppen, og de er listet i alfabetisk orden så det er overkommeligt at finde et bestemt blad, der vil også være blade fra 80’er 90’er og aktuelle udgivelser i alle genre….disse er alle nye og ligger i ubrudt forsegling.

Det er kun en brøkdel vi har uploadet på shoppen indtil nu, men vi arbejder på højtryk med at liste blade på shoppen, og skulle gerne have listet tusindvis af blade inden længe….send gerne en forespørgsel hvis der er nogle tegneserier du mangler, og som du ikke kan finde i kategorierne.

Vi ønsker bagmændene tillykke med den nye butik, som bestemt er et kig (og klik) værd.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Ny tegneseriebutik: House of Mystery”

  1. Jeg fik også et tip om butikken i sidste uge tror jeg det var, men der havde jeg lige brugt hele månedens budget hos Faraos, men der ser ud til at være nogen ganske interessante ting i deres horror udvalg, så måske køber jeg lidt i denne måned – lad være med at sladre til Bjarne eller Marvel-Morten :)

Skriv et svar