Ny trailer til Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer

Silver Surfer

Apple har en ny trailer til FF2 – og udover en masse action, løftes der også for lidt af plottet, vi ser en kutteklædt skikkelse (som sikkert er Doctor Doom :doom: ) og vi hører Silver Surfer tale.

Vi ser (naturligvis) intet til Galactus, og uden at kende mere til filmen, gætter jeg på at han ankommer forholdsvist sent i filmen og vi så får en 3’er hvor han prøver at æde Jorden.
Eller er det bare ønsketænkning? Vi får se.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Ny trailer til Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer”

Skriv et svar