Nyt galleri og ferie til markedspladsen

X-Men : ællinger er nuttedeJeg kunne ikke få vores eksisterende galleri til at spille ordentligt sammen med vores nye design, så jeg tog konsekvensen og uploadede det hele til vores konto på Flickr. Det hele er integreret i vores nye design, så kig på galleriet og se om der er et par baggrundsbilleder som kunne passe på dit skrivebord – der er også kommet et par nye til.

Og i samme åndedrag har jeg sendt markedspladsen på ferie på ubestemt tid – jeg var aldrig rigtig tilfreds med måden den kørte på, så den holder ferie indtil jeg finder en bedre løsning.

Ellers hviler vi ikke på vore laurbær – der er masser af nye artikler på vej!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar