Nyt team klar til komiks.dk 2010!

Tilslutningen til arrangørgruppen bag Komiks.dk har vist sig stor nok til, at Komiks.dk’s bestyrelse har besluttet at gå videre med planlægningen af en tegneseriefestival i 2010.

“Vi er utrolig glade for, at der er opbakning til en ny festival”, siger formand for Komiks.dk, Mads Bluhm.

Ambitionerne hæves

Bestyrelsen havde ved evalueringen af Komiks.dk 2008 sat en minimumsgrænse på 22 medlemmer i arrangørgruppen for at gå videre med festivalen i 2010.

“Der var for mange opgaver til for få personer i 2008, og vi ønskede ikke at sænke ambitionerne for 2010”, fortæller Mads Bluhm.

Heldigvis har der meldt sig omkring 35 til en ny arrangørgruppe, så nu kan ambitionerne for 2010 måske endda blive hævet.

Med 35 aktive medlemmer er arrangørgruppen større end den nogensinde har været før, og der venter derfor et arbejde med at skabe en fornuftig organisering af de mange gode kræfter.

Hvis flere kunne tænke sig at slutte sig til arrangørgruppen, vil der blive holdt et åbent stormøde søndag d. 18. januar 2009. Mere info følger på www.komiks.dk.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar