Plakater til komiks.dk

Nu rykker komiks.dk nærmere, og det betyder at de har løftet sløret for de officielle plakater, som også snart vil hænge rundt omkring i det Københavnske bybillede.

Peter Snejbjerg har tegnet en Super-K-Meks, der våger over København:

Peter Snejbjergs plakat til komiks.dk 2008

Teddy Kristiansen lader en sovende K-Meks beame op:

Teddy Kristiansens plakat til komiks.dk 2008

Og Peter Madsen har tegnet Thor:

Peter Madsens plaket til komiks.dk 2008

Plakaterne kan købes til festivallen, ligesom der også er postkort med motiverne.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Plakater til komiks.dk”

  1. Og SKAL vi lige nævne at det er Dan Knudsen der har farvelagt Snejbjergs bidrag og som i øvrigt har grisset de ellers så pæne plakater til med tekst?

  2. Hey, jeg refererer bare den pressemeddelelse jeg fik! ;)

    Det er øvrigt en fed farvelægning, og så snart jeg få ryddet noget vægplads (yeah, right!) kommer den op og hænge. Jeg kan måske marginalt bedre lide Teddys plakat, men det er marginaler.

Der er lukket for kommentarer.