Prøv en læseklub på nettet

KA-POW!De har ganske vist været i gang i nogen tid, men det skal ikke forhindre nogen i at springe på:

Litteratursiden.dk har pt. to læseklubber om tegneserier – “C for Comics” som lader til primært at beskæftige sig med nyere Graphic Novels som Persepolis og Pyongyang og “KA-POW!“, der med emner som Tintin, Watchmen og Menneskesønnen lader til at skyde lidt bredere.

Det ser umiddelbart spændende ud, så får du ikke din lyst til diskussion styret her på siden, er det bare at tage derhen og blande sig i debatten – i november måned drejer det sig henholdsvis om Pyongyang af Guy Delisle og Tusmørkets kammerater af François Bourgeon.

En god ide og et godt stykke formidling.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Prøv en læseklub på nettet”

  1. "Tintin, Watchmen og Menneskesønnen" … ikke lige tre serier der får en til at tænke "KA-POW!" :-)  Lyder mere som om man gerne vil frelse de "stakler" der læser underlødige ting til at læse noget andet :-)

Skriv et svar