Sergio Aragones overtager The Spirit

Sergio AragonesHerhjemme kender vi nok mest Sergio Aragonés for hans arbejde for Mad og måske især barbar-parodien Groo, så det er med let løftede øjenbryn at jeg læser nyheden om at han skal overtage The Spirit efter at Darwyn Cooke forlader titlen om et par numre.
Det vides endnu ikke hvem der skal tegne serien, men det bliver ikke Aragones selv – naturligvis, vil jeg tilføje, da hans karrikerede stil ikke rigtigt passer til seriens univers. Hans humor passer efter nærmere eftertanke fint til det glimt i øjet, der ofte er i Eisners gamle serie.

Aragones skriver også DCs relancering af Westernhelten Bat Lash, en figur som Aragones faktisk har skrevet tilbage i 1960’erne. Den nye Bat Lash tegnes af John Severin, der nok bedst er kendt for sit arbejde på krigsserierne Two-Fisted Tales og Sgt. Fury samt westernserien The Rawhide Kid.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar