Tegneseriesiden – nu på Twitter!

Twitter Logo

Tegneseriesiden har nu en konto på Twitter – følg os og få direkte besked når der er nye indlæg på siden, og hvem ved? Måske nogle ekstra små godbidder i ny og næ.

Kontoen  er – meget originalt – at finde på https://twitter.com/tegneseriesiden

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

6 tanker om “Tegneseriesiden – nu på Twitter!”

  1. Men man bør kun følge Joe Q. hvis man kan tåle 10-20 opdateringer i timen. :)

    Jeg prøver at opspore tegneseriefolk på twitter – se på vores profil hvilke spændende folk vi følger og foreslå os gerne nye …

    Warren Ellis (https://twitter.com/warrenellis ) er en klassisk Twitter-figur (med over 17.000 der følger ham) og han er altid god for en koncentreret gang galde. Særligt sjovt bliver det når ham og Bryan Lee O’Malley ( https://twitter.com/radiomaru ) bitchslapper hinanden, men det er nu et stykke tid siden det er sket sidst.

  2. felsted: Er Twitter ikke mest anvendt i USA.
    Jeg tror ikke der er særligt mange i Danmark der bruger det.

    … og hvis der ikke er nogen der starter med at bruge det, så forbliver tingene som de altid har været :)

    En gang var der også en som tænkte “Facebook, det er vist mest for amerikanere. Men jeg prøver det”, og idag er vores lille nation verdens flittigste brugere af det.

    Det siger selvfølgeligt ikke noget om kvaliteten af det der så sker på de steder :)

  3. Joh, der er mange engelsktalende på Twitter, men det er en fremragende måde at holde sig opdateret på. Og i Sverige har de oplevet en sand eksplosion i brugen af Twitter, hvor antallet af brugere er steget med flere hundrede procent, så …

    Det skal så også siges at man sagtens kan følge med i vores opdateringer uden selv at være meldt til – enten kan man besøge https://twitter.com/tegneseriesiden og læse hvad vi skriver, eller bare kigge på i højre side af skærmen her på siden samt læse den ugentlige “digest” som kommer fredag har på siden.

Der er lukket for kommentarer.