tegneseriesiden.dk – find en ny baggrund til dit skrivebord her!

Jeg er stolt af at kunne præsentere et nyt tilbud her på tegneseriesiden.dk – jeg har tilføjet en stor samling (over 700 billeder) af tegneserierelaterede billeder, som kan benyttes som baggrund på dit skrivebord -vælg linket “Baggrunde” for oven eller bare smut direkte derover.

Og så lad mig høre om det er noget I kan bruge til noget eller ej – :flashfact: der er en glimrende kommentarfunktion herunder! (hint hint!)

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar