tegneseriesiden.dk – nu med markedsplads!

Som et nyt tiltag er det nu muligt at handle med brugte tegneserier her på siden, nemlig via vores nyåbnede markedsplads!

Her kan du sætte dine bruge serier til salg, se hvad andre sælger eller måske lave en cool byttehandel. Så smut derover :flashfact: og se hvad der bliver tilbudt eller sælg alle dine gamle serier!

Tilføjelse, 6. november 2007: Fra d.d. holder markedspladsen ferie på ubestemt tid. Se evt. dette indlæg.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “tegneseriesiden.dk – nu med markedsplads!”

  1. Hej!

    Jeg kan se på din side, at der står: “Håbløsheden er lortebrun”.

    Tak!

    Jeg har i snart tre år forsøgt at få fat i Blake og Mortimers Klassiske Eventyr bd. 3 – DET er uforvansket håbløst. Det findes ikke tilsalg…

    Lort!

Skriv et svar