Thierry Groensteen på komiks.dk

Thierry GroensteenBesøg komiks.dk og bliv klogere – de har i al fald fået fingre i en af Europas førende tegneserieforskere:

Ledende tegneserieforsker og -teoretiker giver Komiks.dk et akademisk islæt.
er en af de mest respekterede teoretikere inden for tegneserier, og vi er stolte over at kunne præsentere ham som foredragsholder på Komiks.dk festivalen.

Groensteen er født i Belgien i 1957 og tog i 1979 sin kandidatuddannelse i medievidenskab fra l’Institut des Hautes études des Communications sociales i Tournai. I de følgende år arbejdede han bl.a. som journalist. Hans arbejde indenfor tegneserier går tilbage til de sene 70ere og har gjort ham til en af de ledende tegneserieforskere og -teoretikere i dag.

Læs meget mere om Thierry Groensteen på www.komiks.dk

En spændende gæst og en god ide til festivallen – en gæst som Groensteen tjener til at understrege tegneseriens mangfoldighed.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar