Tintin-film på vej?

TintinThe Beat rapporterer at der er mulighed for en Tintin-film, produceret af ingen ringere end Stephen Spielberg:

DreamWorks will film the adventures of the iconic Belgian comic-strip hero Tintin, it was announced Thursday in Brussels by Herge Studios, which holds the rights to the fictional journalist and adventurer.
Steven Spielberg will produce the film with partner Kathleen Kennedy, which is in development at his Amblin Entertainment for DreamWorks, but he is not expected to direct.

Det lader til at Spielberg har været interesseret i rettighederne i 25 år, så det bliver spændende at se hvad de så får ud af serien. Der er lige nu en masse spekulation om, hvorvidt det bliver tegnet, CGI eller Live Action, og det har jeg egentligt ikke nogen holdning til. Mit udgangspunkt er nok at jeg ikke er sikker på om det kan gøres i CGI på en ordentlig måde og at jeg gerne ville have en Indiana Jones-type live acton film om vores allesammens spejderdreng. :tintin:

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar