Tjubang! – Carlo Garn og spøgelset er udkommet

Jacob Rask Nielsen – som er ejer af forlaget Tjubang – har netop udsendt [[Carlo Garn og spøgelset]]. Heftigt!

Bogen handler om den pensionerede tryllekunstner Carlo Garn. Han bor i et gammelt hus sammen med en lille mumie. En aften stjæler et spøgelse den lille mumies arm og Carlos højtelskede Harry Houdini bukser. De kaster sig straks ind i kampen, men spøgelset er for stærkt.

Derfor får de hjælp af deres skøre venner Eddie Spaghetti, Dennis Tennis og piraten Hubert Hugtand. Men de kan kun finde ud af at smadre Carlos hus i stumper og stykker…

Carlo Garn og Spøgelset er fyldt med skør magi, vilde slagsmål, store eksplosioner, sveskegrød og en enkelt syngende kaktus. Og tegningerne er også rigtigt flotte.

Jacob er efter min mening noget beskeden i det, når han kalder tegningerne flotte – i mine øjne er de intet mindre end fantastiske!

Se flere illustrationer på Forlaget Tjubangs hjemmeside, hvor du også kan bestille bogen. Ja, det er en bog, hvis illustrationer bruger tegneserie-virkemidler og hvis hovedperson er en tegneseriefigur. Ellers noget?

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Tjubang! – Carlo Garn og spøgelset er udkommet”

Skriv et svar