Vind … Neil Gaimans tastatur

Neil Gaimans tastaturOvre på Neil Gaimans hjemmeside gør han opmærksom på at han har doneret sit gamle tastatur som præmie i lotteriet på openrightsgroup.org – her er der i sandhed tale om et stykke tegneseriehistorie, da det er det selvsamme tastatur han har skrevet størstedelen af sin klassiske serie Sandman på.

Det her er nok alligevel en af de mere nørdede præmier jeg har hørt om … jeg er svært fristet af at prøve at vinde det! ;)

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Vind … Neil Gaimans tastatur”

  1. En signeret bog af Bruce Scneier er heller ikke helt dårlig hvis man er computernørd som mig :)

    Det ligner mistænkeligt meget et af de klassiske IBM tastaturer som jeg sværgede til mens jeg stadigt havde en stationær computer.

Skriv et svar