Amazing Spider-Man #525 (The Other 3 af 12)

Amazing Spider-Man #525Titel: Amazing Spider-Man #525 (The Other 3 af 12)
Forfatter: Peter David
Tegner: Mike Deodato
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 7]

Bedre. Klart bedre end sidste uge, hvor Peter David skrev en småkedelig sag dels om Mary Jane, dels noget setup til den store event The Other.
Denne gang gør han lidt det samme – skriver om en figur i Spider-Man universet samtidig med at han bringer plottet i The Other videre – men de enkelte dele passer langt bedre sammen, og Davids fremragende personskildringer kommer i højere grad til deres ret i dette nummer.
Handlingen drejer sig dels om Peter, dels om Tante May, og skildringen dels af Peters benægtelse af sin tilstand (som vi ikke lærer mere om) og dels af Tante May, som fornemmer at der er noget galt, er klassisk Peter David.
Men der er for meget fyldstof og nu må plottet altså også snart udvikle sig.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.