Fell #1-2

Fell #02Fell #02
Titel: Fell #1-2
Forfatter: Warren Ellis
Tegner: Ben Templesmith
Udgiver: Image Comics
Bedømmelse (samlet): [rate 8.5]

Fell er en ny serie fra Warren Ellis hånd, og mine forventninger var ikke særligt høje på forhånd; jeg synes at Ellis er ved at forvandle sig til en karikatur af sig selv, som ikke har fornyet sig i lang tid. Fell ændrer dette, og bringer ham tilbage helt i front blandt moderne tegneserieskabere.
Serien handler om detektiv Richard Fell, som bliver forflyttet til Snowtown, en korrupt og forrået bydel i en ikke-navngiven by, hvor han starter sit liv forfra igen. Det er fortalt med indlevelse og spændende plottet, og Templesmiths meget stemningsfulde tegninger er bare den sidste finish, som gør dette til en af de bedste nye serier derude nu.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar