Godland #1-3

Godland #1Godland #2Godland #3
Titel: Godland #1-3
Forfatter: Joe Casey
Tegner: Tom Scioli
Udgiver: Image Comics
Læs mere: GØDLAND Online
Bedømmelse (samlet): [rate 8]

De fleste mennesker som læser amerikanske superhelteserier, har et blødt punkt for Jack Kirby, og denne serie er – i lighed med udgivelserne fra Marvels Monster Group – tegnet i retro-stil, som stÃ¥r i stor, stor gæld til Kirby. Denne serie har til gengæld et meget moderne manuskript (hvad f.eks. med en skurk, hvis motivation er at udvinde blodet fra en rum-hund, da han kan blive høj af det?) samtidig med at den leger med klicheerne fra de gamle serier.
Tegningerne er ikke lige så dynamiske som Kirbys (det er også umuligt!), men fungerer glimrende, historien er fængslende og godt fortalt og både persontegninger og dialog er skrevet dybt professionelt og med indlevelse. Kan klart anbefales.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar