Godland #4

Godland #4Titel: Godland #4
Forfatter: Joe Casey
Tegner: Tom Scioli
Udgiver: Image Comics
Bedømmelse (samlet): [rate 8]

Den hippe retro-influerede successerie Godland fortsætter, denne gang med flere gæve eventyr for vor helt, Adam Archer, som må forsøge at redde sin søster, da hun er faldet i kløerne på den fæle Discordia. Persontegningerne er meget præcise, hvilket ikke siger så lidt, taget i betragtning at persongalleriet er noget mere farverigt end man måske er vandt til.
Serien har ikke mistet sit veloplagte præg, og den virker så forfriskende på den amerikanske scene, at jeg sidder og klapper i mine små hænder herhjemme. Dette citat fra Entertainment Weekly beskriver en stor del af seriens appel meget præcist:

Anyone who gets all misty thinking about Lee & Kirby’s Fantastic Four will love Godland.

Joe Casey og Tom Scioli bringer noget oprindeligt, næsten uskyldigt ind i serien, alt imens den er meget moderne.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar