JSA Classified #4 (Power Girl 4 af 4)

 JSA Classified #4Titel: JSA Classified #4 (Power Girl 4 af 4)
Forfatter: Geoff Johns
Tegner: Amanda Conner & Jimmy Palmiotti
Udgiver: DC Comics
Karakter: [rate 6.5]

Dette nummer af JSA Classified giver os svaret på det spørgsmål, som er blevet stillet siden Power Girl viste sig på scenen for første gang siden Crisis on Infinite Earths: hvem er hun? Hvor kommer hun fra?
Svaret – hun er den oprindelige Power Girl fra Earth 2, og dermed Supermans kusine fra en alternativ virkelighed – er blevet gættet af nørder verden rundt for lang tid siden (der har da også været solide hints med ind til flere på hinanden følgende vognstænger hen af vejen), og uden den overraskelse er bladet … mere middelmådigt end jeg egentlig har lyst til. Der er meget snak, og meget lidt af den fører til noget, hverken handlingsmæssigt eller persontegningsmæssigt – vi vidste godt at Psycho Pirate er en usympatisk lakaj, og nu kommer det så frem at han arbejder for Luthor. 10 sider ville sådan set have været nok til denne forkromede “fortsættes i Infinite Crisis #2”-optakt.
Et stort plus er Amanda Conners gennemført charmerende tegninger – hende vil vi gerne se mere til.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.