Marvel Knights Spider-Man #19 (The Other 2 af 12)

MK SpidermanTitel: Marvel Knights Spider-Man #19 (The Other 2 af 12)
Forfatter: Peter David
Tegner: Pat Lee
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 6.5]

Næste udspil i den store Spider-Man event The Other er allerede ude (#1 udkom sidste uge), og det er et lille skridt tilbage i forhold til første nummer.
Denne gang sætter ellers glimrende Peter David sig mellem to stole: vil han fortælle en god historie om Mary Jane og det at være gift med en superhelt eller vil han komme videre med den overordnede handling? Ingen af delene lykkes rigtigt, men heldigvis er der nok forsonende elementer i serien til at læseren ikke tabes på gulvet. Jeg venter spændt på næste nummer, som forhåbentligt bringer handlingen lidt videre og som forhåbentligt ikke er tegnet af Pat Lee, som får Peter Parker til at ligne en elver med forstoppelse:
Peter Parker

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.