New Avengers #11 (“Ronin” del 1 af 3)

New Avengers 11Titel: New Avengers #11 (“Ronin” del 1 af 3)
Forfatter: Brian Michael Bendis
Tegner: David Finch
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 8]

Endnu en uge, endnu et nummer af New Avengers – I like it! :dance:
På denne måde får jeg opfyldt mit behov for Bendis-fix, og selv om jeg ved at det bladet ikke bliver ved med denne udgivelsesrate, er det rart at se en af mine yndlingsserier på gaden allerede.
I denne omgang starter en ny historie, Ronin, som skal introducere den sidste medlem af New Avengers. Der har på nettet været en del spekulation over hvem denne persons identitet, idet det ikke har været en kendt superhelt man har kunnet se på billederne. En del af spekulationerne er, at det måske kunne være Daredevil / Matt Murdoch i ny identitet, og selv om Bendis har benægtet det ved flere lejligheder, er der nogle massive hints til at de måske kan være ham alligevel. På den anden side er de hints måske for massive og Bendis prøver at snyde os igen? Vi bliver forhåbentlig klogere når historien om Ronin er fortalt til ende og det endelige hold er samlet (hvilket jeg ser meget frem til).

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.