Seven Soldiers: Klarion the Witchboy 4 (af 4)

Klarion 04Titel: Seven Soldiers: Klarion the Witchboy 4 (af 4)
Forfatter: Grant Morrison
Tegner: Frazer Irving
Udgiver: DC Comics
Karakter: [rate 9]

Grant Morrison fortsætter Seven Soldiers – denne gang afsluttes historien om Klarion, the Witchboy.
Frazer Irvings stemningsfyldte tegninger har aldrig fungeret så godt som nu, trådene bliver bundet sammen (mens andre forbliver uopbundne, idet de er en del af det store plot) og Klarion og hans kat Teekl sparker alle mulige slags bagdel, samtidigt med at der jongleres med dybere filosofiske aspekter.
Man spørger sig selv hvordan Morrison kan blive ved med at opretholde den høje standard, som denne og de øvrige Seven Soldiers-serier er skrevet i, men foreløbigt går det jo meget godt (en mild underdrivelse).
Jeg venter som en utålmodigt barn på min gave: den færdiggjorte historie om alle syv soldater – bliver det ikke snart april 2006?
Miniserien om Klarion får sammenlagt [rate 9]

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.