She-Hulk v2 #01

She-Hulk 01Titel: She-Hulk v2 01
Forfatter: Dan Slott
Tegner: Juan Bobillo
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 7.5]

She-Hulk er tilbage, og mit liv er komplet igen! (næsten, i al fald)
En af de mest veloplagte, underfundige og velskrevne regelmæssige serier som Marvel udgiver er tilbage – superhelte-retsdramaer længe leve!
Vi bliver med det samme rodet ind i en tids-retssag, hvor man for at finde uvildige vidner til et mord der har været bragt på TV finder jurymedlemmer fra forskellige tidsaldre. Oh, og fik jeg nævnt at mordet var selvforsvar, idet morderen vidste at offeret ville myrde ham og tog tilbage i tiden for at forhindre det?
Der er en del setup, som der skal være i starten af en ny “spring på her”-serie, men jeg ved at det hele kun bliver bedre.
Og please, please, please lad She-Hulk blive en del af New Avengers som de antyder…

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.