Villains United #6 (af 6)

Villains United #06Titel: Villains United 6 (af 6)
Forfatter: Gail Simone
Tegner: Dale Eaglesham og Wade von Grawbadger
Udgiver: DC Comics
Karakter: [rate 7]

I DC-universet har store ting været under opsejling længe, og efterhånden begynder de at tage form.
Villains United slutter med en masse dramatiske hændelser (Parademon, Chesire og Pariah er døde, Mockingbird er Lex Luthor og ikke nok med det – der er to personer som er Lex Luthor!), og får samtidigt samlet trådene fra miniserien på fineste vis OG leder hen til Infinite Crisis.
Serien får med dette sidste nummer lige netop hævet sig over resten af miniseriene, der har kørt som optakt til IC, og får samlet [rate 7]

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.