[Indsæt titel her]

Anmeldelsesskabelon

Vejledning: udfyld felterne efter vejledningerne. Det skal nok gå alt sammen!

[Indledning: skriv lige hvad du vil, men du kan evt. starte med:]

1. Personlig anekdote – ligemeget hvad den handler om, men bonuspoint hvis du rent faktisk får nævnt tegneserien, som du anmelder. På den anden side er det ikke absolut nødvendigt.

2. Beskriv omstændighederne da du modtog tegneserien og hvad du tænkte. Husk at det centrale er dig.

3. Start ligepå og hårdt med at beklage dig over tegneseriemarkedets almene tilstand og hvordan alting var meget bedre i gamle dage. Denne holdning bør under alle omstændigheder forefindes et eller andet sted i din anmeldelse.

[Faktuelle oplysninger om tegneserien]

Forfatter, tegner, etc. – husk enten at nævne at de er ukendte eller at de var bedre i gamle dage. FOR VIDEREKOMMENDE: Kan du gå efter forlaget, så gør det, men med måde – de skal jo også gerne levere det næste anmeldelseseksemplar! 

VIGTIGT: Husk, at under normale omstændigheder skal tre ud af fem ting du nævner om tegneserien være negative eller allermindst forbehold. Bonuspoint for at få det til at fremstå intellektuelt ved brug af fremmedord (du behøver ikke selv at forstå dem) eller indviklede sætningskonstruktioner uden punktummer. Husk også at din holdning ikke kun er din holdning, men en universel absolut sandhed.

[Vurdering]

Sammenfat alle de ting der er galt med denne tegneserie og giv den en over middel-karakter på trods af disse ting. Fundamentalt minder den dig sikkert om en gammel tegneserie, og det må jo tælle op, selv om der har været nogle afvigelser fra normen undervejs.

VIGTIGT: under ingen omstændigheder bør man uddele absolut topkarakter til et værk, som ikke mindst er tyve år gammelt.

(standard anmeldelsesskabelon, version 23.1.3. copyright © Dansk Tegneserieanmelderlaug 1996-2009)

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “[Indsæt titel her]”

Der er lukket for kommentarer.